Årets første avis- og radiokampanje

Har du hørt nyhetene?

Årets første avis- og radiokampanje

Skrevet av Benedicte. Først publisert 26.03.2018.

Det er ikke hver dag man finner seg selv både i avisen og på radio, men dette er ikke en hvilken som helst dag, heller! UNICEF-lotteriet har nettopp lansert årets første og største reklamekampanje både digitalt på VG sine nettsider og over luftveiene på alle P4 sine radiokanaler. Dette er en flott mulighet for UNICEF-lotteriet å nå ut til et større publikum, og med det etablere en sterkere inntektskanal for alt det gode arbeidet UNICEF gjør rundt om i verden!

Største kampanje siden lansering

Dette er den største kampanjen vi har kjørt siden lanseringskampanjen i november, der generalsekretær i UNICEF Norge Camilla Viken blant annet var i studio på TV2 Nyhetskanalen, og både Camilla og den kjente bloggeren Kristin Gjelsvik var med på å gjennomføre en direktesendt trekning av UNICEF-lotteriet på Facebook!

Hovedaspektene

Kampanjen vår fokuserer på hovedaspektene i UNICEF-lotteriet, nemlig at du får muligheten til å vinne pengepremier på opptil 2 000 000 kroner, samtidig som du får muligheten til å delta i et lotteri som støtter UNICEFs viktige arbeid verden rundt! Som Norges første heldigitale veldedighetslotteri føler vi at vi kan utrette mye ved hjelp av våre deltagere – hver kjøpte kupong betyr økt støtte til UNICEF.

Sponses av Lottovate

Det må også nevnes at alle kostnader forbundet med denne kampanjen er sponset av Lottovate, selskapet som drifter UNICEF-lotteriet. Utover dette tar Lottovate alle kostnader med UNICEF-lotteriet, som premier, drift, utvikling, administrasjon og markedsføring. Det betyr at UNICEF ikke har noen direkte utgifter hverken med denne kampanjen eller UNICEF-lotteriet i sin helhet, og at lotteriet kun representerer en alternativ, ny, og ikke minst viktig inntektskilde for UNICEF.

Nå ut til flere

Vi gleder oss over å kunne nå ut til flere nordmenn som ønsker å kombinere spenningen og moroa forbundet med tradisjonelt lotterispill, med muligheten til å støtte en virkelig god sak. Vi har sett at lotteri til fordel for hjelpeorganisasjoner har blitt en veldig viktig inntektskilde for hjelpeorganisasjoner internasjonalt, og vi håper at vi følger opp med samme suksess her i Norge!

Hvordan delta

For å finne ut hvordan du kan bli med, kan du lese vår artikkel om hvordan du kan delta i UNICEF-lotteriet. På artikkelsiden vår finner du også ytterligere informasjon om hvor viktig trygt og ansvarlig spill er både for UNICEF og for Lottovate, informasjon om lykkesymbolenes betydning, og mye mer. Hvis du allerede er klar til å delta i ukens trekning, kan du også gå rett til spillsiden vår. Lykke til!