Årets første storvinner i UNICEF-lotteriet

Årets første storvinner i UNICEF-lotteriet

Skrevet av Lisa. Publisert 14.02.2020.

Fredag 7. februar fikk UNICEF-lotteriet årets første storvinner. Hvor spennende er ikke det? Og for en god start på 2020!  Det var en kvinne i 30-årene fra Nord-Troms som stakk av med andrepremien på 200 000 kroner.

Vinnergleden

Er du en av de som også ønsker å ha sjansen til samme vinnergleden? Vi har trekning hver tirsdag og fredag , så det er mange muligheter til å vinne premier. Du kan også velge mellom en rekke variasjoner der du kan abonnere hver uke på tirsdager eller fredager, eller begge. Du har også muligheten til å kjøpe fem og ti-ukerskuponger om du ønsker det.

Over fem millioner bare i 2019

Tilsammen delte vi ut over fem millioner i lotteripremier i Norge bare i 2019, og vært med på å skape både vinnerglede og giverglede. Premien på 200 000 kroner har vi delt ut før, og det ser ut som om den holder seg oppe i nord siden den forrige vinneren var fra Finnmark.

Gode vinnersjanser

I UNICEF-lotteriet har vi vinnersjanser på hele en av fem, noe som betyr at statistisk sett blir en av fem rekker en vinnerekke hos oss. For å si det på en enklere måte så har du omtrent 20 % sjanse for å vinne en premie i UNICEF-lotteriet for hver rekke du deltar med.

Ingen utgifter

UNICEF- lotteriet er utviklet med den intensjonen for å hjelpe det viktige arbeidet til UNICEF som er å skape en bedre verden. Det er viktig å presisere at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med dette lotteriet. Lottovate, som er driftselskapet og UNICEFs samarbeidspartner, tar på seg alt av direkte økonomiske utgifter, samt risiko. Kort sagt dekker Lottovate alt i fra premieutbetaling, markedsføring og lønn til de ansatte i lotteriet.

Trekning hver tirsdag og fredag

UNICEF-lotteriet har en ny trekning hver tirsdag og fredag kl. 19.00, med deltagelsesfrist kl. 18.30. Vi håper at du vil benytte deg av muligheten til å delta for din sjanse til å vinne en av storpremiene våre, samtidig som du deltar i et lotteri utviklet for å hjelpe UNICEFs arbeid. Hvem vet, kanskje du blir vår neste storvinner i 2020? Lykke til!