Vipps så lanserer UNICEF-lotteriet ny betalingsløsning

Vipps så lanserer UNICEF-lotteriet ny betalingsløsning

Skrevet av Lisa. Publisert 28.02.2020.

Er du en av de som har savnet å kunne betale med Vipps på UNICEF-lotteriet? Ventetiden er nå over! Nå kan du betale enkelt med Vipps.

UNICEF-lotteriet er glade for å kunne lansere Vipps som ny betalingsløsning. UNICEF-lotteriet er Norges første heldigitale lotteri til fordel for en humanitær organisasjon, og med lanseringen av Vipps som ny betalingsløsning er vi glade for å kunne si at vi har blitt enda mer digitale, og at du som deltaker vil kunne betale enkelt med Vipps.

Hva er Vipps

For de som ikke har prøvd ut Vipps før er dette en veldig enkel betalingsløsning, og betalingen skjer på et blunk. Før du registrerer deg på Vipps må du vertifisere deg med både BankID og med en kode på mobilen din. Dette gjør denne betalingsløsningen trygg, så du slipper å bekymre deg for om noe kommer på avveie.

Slik Vippser du

Når du skal ta i bruk Vipps klikker du på Vipps-ikonet på UNICEF-lotteriets nettside. Deretter vil det komme opp en melding om at du har fått opp et varsel på telefonen din «Åpne Vipps for å fullføre kjøpet ditt». I Vipps på telefonen din vil det da vises det beløpet som du skal betale. Godkjenn beløpet og Vipps så har du betalt. Du vil få endelig melding på UNICEF-lotteriets sine sider at overføringen er fullført.

Ledende innen smartbetalinger

I Norge er Vipps det ledende selskapet innen smartbetalinger, og siden sammenslåingen med BANKID og BankAxept leverer de en rekke løsninger. De er også et norsk selskap, noe som også er litt morsomt, og som gjør det ekstra stas å lansere dette som vår nye betalingsløsning. Med Vipps ønsker vi å gjøre betalingen enda enklere for nye og eksisterende deltakere.

Glede og forventing

UNICEF-lotteriet er et lotteriprodukt som er skapt med den intensjon at det skal bringe glede og forventing  for alle involverte parter. Vi som lotteri tar mange forholdsregler for at de som deltar ikke skal få noen negative konsekvenser, derfor er ansvarlig spill og din trygghet sentale elementer i UNICEF-lotteriet.

Hvorfor Vipps

UNICEF-lotteriet har hørt på tilbakemeldingene som vi har fått fra deltakerene våre, og dette er en av grunnene til vi ønsker å ta bruk denne løsningen.  Det er også en av de appene som forenkler hverdagen til mange, og en av de betalingsløsningene som er mest brukt blant nordmenn.

Nå ut til flere deltakere

UNICEF-lotteriet skal være en alternativ og innovativ inntektskilde for UNICEF, og av den grunn passer det også fint at vi kan tilby noe nytt til våre detakere. Med Vipps vil også vi som lotteri følge mer med i tiden, spesielt siden vi er heldigitale, og vi vil kunne nå ut til flere deltakere.

Savner du noe?

UNICEF-lotteriet er alltid åpen for tilbakemelding dersom det er noen funksjoner dere som deltakere savner. Du kan alltid gi oss tilbakemelding ved å sende oss en e-post  – vi setter veldig pris på alle tips vi får for å gjøre lotteriet vårt enda bedre for alle våre deltagere