Delta i UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF Norge

Delta i UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF Norge

Delta i UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF Norge!

Skrevet av Aurora. Først publisert 07.03.2018.

For hver rekke du kjøper i UNICEF-lotteriet støtter du automatisk UNICEF Norge og UNICEFs viktige arbeid for barn verden over. Det betyr at du har muligheten til å vinne store pengepremier samtidig som du støtter en god sak. Det er det som gjør UNICEF-lotteriet så unikt i Norge!

Viktig arbeid

UNICEF Norge bidrar til det viktige arbeidet UNICEF gjør på verdensbasis. UNICEF står for «United Nations Children’s Fund», og har, som navnet tilsier, barn i fokus. Det handler om å skape en bedre hverdag og verden for hvert barn, og å hjelpe dem til å nå sitt fulle potensiale.

Ikke umulig

Det er et ambisiøst, men ikke umulig mål. For å få det til kreves det penger, og UNICEF som andre organisasjoner samler inn midler til prosjektene sine verden over. UNICEF Norge har med UNICEF-lotteriet tenkt kreativt og nytt rundt hvordan man kan skaffe inntekter til arbeidet de gjør. UNICEF-lotteriet er et resultat av dette, og er et nytt og spennende produkt på det norske markedet. Som et veldedighetslotteri i Norge er vi et av de første, og det er en innovativ måte å samle inn penger til gode formål.

Bruker ingen innsamlede midler

UNICEF Norge bruker ingen innsamlede midler på UNICEF-lotteriet. Lotteriet drives av selskapet Lottovate, som tar alle utgifter, og står for den daglige driften av lotteriet.

Nytt i Norge

Lotteri som inntektskilde for hjelpeorganisasjoner er nytt i Norge, men det er et velkjent fenomen i resten av Europa med Postkodelotteriet i Nederland og Helselotteriet i Storbritannia som gode eksempler.

Så – hva betyr dette for deg?

Det betyr at du nå har sjansen til å støtte det viktige arbeidet UNICEF Norge gjør for barn rundt om i verden ikke bare gjennom å donere direkte – men også gjennom å delta i UNICEF-lotteriet. Ved å delta i UNICEF-lotteriet har du mulighet til å vinne opptil 2 000 000 kroner. UNICEF-lotteriet har trekning hver fredag klokken 19.00, med siste frist for å kjøpe kupong klokken 18.30 samme dag.