Din sikkerhet er viktig for oss

Din sikkerhet er viktig for oss

Din sikkerhet er viktig for oss

Skrevet av Benedicte. Først publisert 30.06.2017.

Vi vil at du skal kunne føle deg trygg og ivaretatt når du deltar i UNICEF-lotteriet. Vi passer derfor på at vi følger bransjeledende sikkerhetsrutiner og -prosedyrer for å beskytte alt av informasjon du oppgir til oss.

Sikkerhetsrutiner

Når du oppretter en spillerkonto hos oss bruker vi BankID som en sikker identifikasjonsmetode. BankID lar oss verifisere identiteten og alderen din, og å forhindre at personer skal kunne benytte seg av falske identiteter. Våre systemer vil også automatisk logge deg ut av spillerkontoen din hvis du ikke har vært aktiv på siden de siste 15 minuttene.

Forholdsregler

Det er også viktig at du tar egne forholdsregler. Det er blant annet viktig at du benytter et sikkert passord som du ikke har brukt andre steder, og at du spiller lotteriet fra en beskyttet enhet. Hvis du bruker mobil bør du kun laste ned applikasjoner fra de offisielle app-butikkene og fra utgivere du stoler på, og hvis du benytter datamaskin bør du passe på at du har installert programvare som forebygger og bekjemper datavirus og spionprogrammer. Både datamaskin og mobil bør beskyttes med passord/passkode.

Beskytt informasjonen din

Du bør også beskytte din personlige informasjon relatert til spillerkontoen din hos UNICEF-lotteriet. Hvis du føler du har mottatt tvilsom kommunikasjon som virker til å komme fra oss der avsender ber om personlig informasjon, bør du kontakte vår kundeservice. En grei tommelfingerregel er å aldri betale penger til noen som påstår at du har vunnet, og å aldri oppgi personlig informasjon til noen du ikke stoler på.

Vi er der hvis du trenger oss

Vi ønsker å være der for deg hvis du trenger oss. Hvis du opplever noe suspekt, eller er bekymret for at du har oppgitt personlig informasjon relatert til spillerkontoen din hos UNICEF-lotteriet, så kan du kontakte vår kundeservice og de vil se på saken for deg så raskt som mulig.