Enkel tilgang til UNICEF-lotteriet

Enklere tilgang

Enkel tilgang til UNICEF-lotteriet

 

Skrevet av Benedicte. Først publisert 18.04.2018.

UNICEF-lotteriets nettside er optimalisert for mobilbruk, og designet slik at du kan delta når som helst og hvor som helst – alt du trenger er internettilgang!

I denne enkle guiden vil vi vise deg hvordan du raskt og enkelt kan legge til UNICEF-lotteriets nettside på startskjermen på smarttelefonen din. Det er faktisk så enkelt som 1–2–3!

 

For Android

1.Gå til www.uniceflotteriet.no via nettleseren på mobilen din.

2. Øverst til høyre på skjermen din, ved siden av bokmerke-ikonet, skal du se tre prikker.

Android tre prikker

Trykk på disse tre prikkene, og en rullegardinmeny åpnes. I denne rullegardinmenyen velger du alternativet «Legg til på startsiden».

Android meny

3. Et popup-vindu vil så åpnes, der du kan redigere teksten som vil vises sammen med UNICEF-lotteriet-logoen på startskjermen din. Vi anbefaler at teksten er noe så enkelt som «UNICEF-lotteriet». Når du har bestemt deg for tekst, trykker du på «Legg til».

Anroid ikon

 

Check Small

Supert! UNICEF-lotteriet-ikonet med en direktekobling til nettstedet vårt bør nå finnes et sted på startskjermen på smarttelefonen din. Neste gang du vil delta i UNICEF-lotteriet, trykker du bare på dette ikonet, noe som gjør at nettsiden vår lastes inn automatisk. Lykke til!

 

For iOS/iPhone

1.

Gå til www.uniceflotteriet.no via nettleseren på mobilen din.

2.

Nederst i midten på skjermen din, til venstre for bok-symbolet, skal du se en boks med en pil som peker oppover.

iOS arrow

Trykk på dette ikonet. Et popup-vindu vil så åpnes, der du trykker på pluss-symbolet med teksten «Legg til på Hjem-skjerm».

iOS meny

3.

Et nytt vindu lastes inn der du kan redigere teksten som vil vises sammen med UNICEF-lotteriet-logoen på Hjem-skjermen din. Vi anbefaler teksten «UNICEF-lotteriet», enkelt og greit. Når du har bestemt deg for teksten, trykker du på «Legg til».

iOS ikon

Check Small

Bra jobba! UNICEF-lotteriet-ikonet med en direktekobling til nettstedet vårt bør nå finnes et sted på Hjem-skjermen på din iPhone. Neste gang du vil delta i UNICEF-lotteriet, trykker du bare på dette ikonet, som gjør at nettsiden vår lastes inn automatisk. Lykke til!

Psst:

Hvis du deltar i UNICEF-lotteriet på datamaskin, kan du gjøre UNICEF-lotteriet lett tilgjengelig ved å legge til nettsiden www.uniceflotteriet.no som et bokmerke i nettleseren din. Hvordan du gjør det vil avhenge av nettleseren og datamaskinen din. En tommelfingerregel er at man i nettleseren Chrome, Firefox og Internet Explorer kan trykke stjerne-ikonet ved siden av nettstedsadresselinjen for å legge til et bokmerke, mens i Safari så kan man klikke og dra nettstedets ikon eller nettadresse ned til Favorittlinjen.