Bli en fast deltager ved å abonnere på din lykkekupong

glipp

Bli en fast deltager ved å abonnere på din lykkekupong

Bli en fast deltager ved å abonnere på din lykkekupong!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 16.05.2018.

Visste du at det går an å abonnere på dine lykkekuponger i UNICEF-lotteriet? Når du abonnerer på favorittrekkene dine, sørger vi for at du aldri går glipp av muligheten til å vinne opptil to millioner kroner samtidig som du støtter UNICEF! Det er både raskt, enkelt og risikofritt å abonnere på en kupong. Vi forklarer!

Abonner på kupongen din

Når du abonnerer på en eller flere lotterikuponger i UNICEF-lotteriet, sikrer dette at den eller de kupongene du velger automatisk deltar i den vanlige ukentlige trekningen. Spillerkontoen din og/eller bankkortet ditt belastes ganske enkelt hver uke for kupongene du abonnerer på (så fremt det er dekning). Du slipper med andre ord å logge på og kjøpe en ny kupong hver uke – vi automatiserer prosessen!

Enkelt å delta

Det er enkelt å abonnere på en kupong. Bare gå til spillsiden til UNICEF-lotteriet og velg dine fem tall og ditt lykkesymbol som vanlig, og pass på at du huker av i boksen «Abonner slik at du aldri går glipp av muligheten til å delta og til å støtte UNICEF». Du fortsetter deretter til betalingssiden som normalt, og hvis betalingen er vellykket er abonnementet aktivt!

Løpende abonnement

Abonnement på lotterikuponger i UNICEF-lotteriet er løpende, og varer frem til du velger å avslutte det selv. Det å abonnere er både enkelt og risikofritt, og du kan deaktivere abonnementet ditt når som helst ved å logge deg på din spillerkonto, og trykke på «Deaktiver ukentlig abonnement for denne kupongen»-knappen på kupongen du abonnerer på – som du finner under siden «Mine kuponger».

Trenger du hjelp?

Du kan også kontakte kundeservice hvis du trenger hjelp med å avslutte abonnementet, enkelt og greit – bare husk å nevne abonnementskupong-IDen for kupongen du vil deaktivere, så skal vi fikse det for deg.

En mer detaljert oversikt over hvordan du begynner og eventuelt avslutter et abonnement finner du i vårt Hjelpsenter, sammen med en rekke av våre andre ofte stilte spørsmål.