Nå kan du levere fem- og ti-ukerskupong

Nyhet Ti-ukerskupong

Nå kan du levere fem- og ti-ukerskupong 

Skrevet av Lisa. Først publisert 15.11.2019.

Klør fingrene dine etter en femukerskupong eller sitter du og tenker at du ikke husker om du kjøpte kupong denne uken? Nå er fem- og ti-ukerskuponger tilgjengelig hos UNICEF-lotteriet, så nå kan du slappe av med fredagstacoen og vente på at resultatet kommer.

Kundene i fokus

UNICEF-lotteriet lanserte for en stund tilbake fem-og ti-ukerskuponger med kundenes preferanser i tankene, og dette er noe som vi tror kommer til å bli populært. Formatet er allerede godt innarbeidet hos nordmenn, siden andre plattformer også har lignende produkter. Dette er et alternativ til de som ikke ønsker et abonnement, men likevel vil øke sjansene sine for en gevinst i forhold til en en-ukerskupong.

Delta med yndlingsrekken

Med en femukerskupong trenger du heller ikke å bekymre deg for om du glemte å spille yndlingsrekken din, den spilles automatisk, alt etter hvilket produkt du velger. Om du ønsker å velge flere rekker kan du også gjøre dette, men ikke over det som er spillergrensen din.

Hver kupong hjelper

Lotteriet er designet slik at for hver kupong du spiller går 30 % uavkortet til UNICEFs viktige arbeid, 40 % går til å dekke premier og 30 % går til daglige driften av lotteriet. Det er viktig å presisere at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med dette lotteriet.

Animert trekning hver fredag

Ønsker du å sjekke ukens tall, eller tror du at du har vunnet? Hver fredag klokken 19:00 kan du sjekke vår resultatservice, og sjekke kupongen den mot ukens vinnerrekke. Om ikke favorittallene dine vant denne uken så har du med en fem- eller ti-ukerskupong en hel del sjanser til å få favorittallene dine. Om du så ikke får vinnergleden etter en femukerskupong vil givergleden i alle fall være der. Det skal også nevnes at vi nå har en animert trekningen for å forbedre deltakeropplevelsen.

Telefon fra oss 

Vinner du 200.000 kr eller mer får du en telefon fra oss. Om du venter på en telefon fra Hamar så blir det ikke det, men heller en fra Oslo og oss i UNICEF-lotteriet. De som vinner under dette får en e-post med kvittering på at de har fått en gevinst.

Fem- og ti-ukerskuponger har lenge vært en favoritt hos nordmenn. Vi håper også at nå når denne funksjonen har kommet på plass hos UNICEF-lotteriet at du vil prøve den også.