Gode odds og gode gjerninger

Gode odds og gode gjerninger

Gode odds og gode gjerninger

Skrevet av Kaja. Først publisert 07.03.2019.

Lei av lave odds?

Er du en av dem som kvier seg for å delta i lotterier og andre spill på grunn av lave odds? Dropper du ofte å delta, simpelthen på grunn av at du «aldri vinner uansett»? Da kan vi glede deg med at UNICEF-lotteriet er blant de lotteriene i Norge med best odds for premieutbetaling!

Gode vinnerodds i UNICEF-lotteriet

Faktisk har UNICEF-lotteriet vinnersjanser på hele en av fem. Noe som vil si at statistisk sett blir en av fem rekker en vinnerrekke hos oss. Så om du er den som «aldri» vinner, kan du trøste deg med at det er omtrent 20 % sjanse for å vinne en premie i UNICEF-lotteriet.

Giverodds

Selv om den generelle oddsen i UNICEF-lotteriet er formidabel, er det beste vi kan tilby likevel fantastiske giverodds! For selv om sjansen for å vinne i UNICEF-lotteriet er 1 av 5 er oddsen for å gi alltid 1:1! For det er nettopp det å hjelpe som er grunnlaget for UNICEF som organisasjon, og også for dette lotteriet.

Du hjelper garantert

Ved å delta i UNICEF-lotteriet støtter du UNICEF sitt arbeid både i Norge og internasjonalt. 50 % av pengene du spiller for i UNICEF-lotteriet går til UNICEFs arbeid (etter premieutbetaling) og UNICEF har ingen direkte utgifter med lotteriet (som drives av det eksterne driftsselskapet Lottovate). På en generell basis går 30 % av det du spiller for til UNICEF Norge, 40 % går til å dekke premier, og 30 % går til driften av lotteriet. Så som vi sier i UNICEF-lotteriet: du vinner kanskje, men du hjelper garantert!

Noe å være stolt av

Du kan være stolt av at din deltagelse i UNICEF-lotteriet er et bidrag til en bedre hverdag for mange gjennom UNICEFs arbeid. Det er også derfor hver deltager er viktig for oss. Jo flere deltagere i UNICEF-lotteriet, desto flere kan vi hjelpe!

Gode gjerninger og odds

Så om du kan stille med dine gode gjerninger, kan UNICEF-lotteriet stille med gode odds ved din deltagelse – både gode vinnerodds og garanterte giverodds!