Gode vinnermuligheter

Gode vinnermuligheter

Gode vinnermuligheter

Skrevet av Benedicte. Først publisert 02.05.2018.

En av de beste tingene med UNICEF-lotteriet er at lotteriet vårt har konkurransedyktige vinnermuligheter sammenlignet med andre lotteriprodukter på markedet, slik at du som deltager har ekstra gode sjanser til å vinne en pengepremie samtidig som du støtter en god sak.

Veksler mellom uttrykkene

Når vi diskuterer vinnermulighetene i UNICEF-lotteriet veksler vi noen ganger mellom uttrykkene vinnerodds, vinnersjanse og vinnersannsynlighet. Men hva er egentlig forskjellen? Vi kan forklare.

Vinnerodds,vinnersjanse og vinnersannsynliget

Den totale vinneroddsen i UNICEF-lotteriet er på en til fire. Det vil med andre ord si at vinnersjansen er på en av fem – altså at, statistisk sett, en av fem rekker i gjennomsnitt skal være en vinnerrekke. Vinnersannsynligheten er derfor på ca. 20 % (19,84 % for å være helt nøyaktig). Ikke verst!

To millioner

Nå skal det dog sies at å vinne toppremien på to millioner kroner er litt vanskeligere enn som så. For å vinne to millioner kroner må man ha en rekke med fem rette tall kombinert med rett lykkesymbol (i riktig rekkefølge som trekningstallene og -symbolet). Oddsen for at det skjer er på 1 / 531 440. Betraktelig høyere enn en til fire, men heller ikke umulig! En fullstendig oversikt over odds og vinnerkombinasjoner finner du på vår side om lotteriet.

Stolte over vinner- og givermulighetene

Selv om vi i UNICEF-lotteriet er stolte over vinnermulighetene i lotteriet vårt, er vi nok mest stolt av givermulighetene. Hver eneste kupong du kjøper i lotteriet er med på å hjelpe UNICEFs arbeid – uten unntak. Så selv om vinnersannsynligheten er på ca. 20 %, så vil giversannsynligheten alltid være på 100 %. Det er nettopp derfor vi liker å si at i UNICEF-lotteriet så er alle vinnere – alle som deltar er garantert med på å skape en bedre verden, samtidig som de får mulighet til å vinne en pengepremie til å bedre sitt eget liv samt livene til de du er glad i.

UNICEF har ingen direkte utgifter

Som alltid når pengepremier nevnes så er det viktig å inkludere at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med UNICEF-lotteriet. Kupongprisen i UNICEF-lotteriet deles opp slik at 30 % av hver kjøpt kupong går direkte til UNICEF, 40 % går til å dekke premier, og 30 % går til daglig drift, markedsføring og så videre.

Lang erfaring med lotterier

Utover dette så vil driftsselskapet Lottovate, som har lang erfaring med lotterier til fordel for veldedige organisasjoner, dekke alle ekstra kostnader med lotteriet, slik som utbetaling av store pengepremier, ekstra markedsføring, og mer. På den måten kan deltagere i UNICEF-lotteriet være sikre på at UNICEF-lotteriet aldri vil være en utgift for UNICEF, men heller en ny og viktig inntektskilde som kan sikre at enda flere får hjelp fra UNICEF – både i Norge og internasjonalt.