Gratulerer til alle vinnerne!

Gavedryss

Gratulerer til alle vinnerne!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 11.01.2018.

God jul og godt nyttår fra alle oss i UNICEF-lotteriet! Vi håper alle våre deltagere og lesere har hatt en kjempeflott juleferie, fått ladet batteriene, og at dere er klare for alt det fine som 2018 kan ha å by på! Gjengen her på kontoret er iallfall kjempespente på hva året kan bringe, og storfornøyd med det vi fikk til i 2017. Vi lanserte tross alt Norges første heldigitale lotteri med veldedighetsfokus!

Lansering i november

I november lanserte vi UNICEF-lotteriet, og lanseringen gikk over alle forventninger. Vi fikk pressedekning, og ikke minst så gjennomførte vi en av verdens første Live-trekninger på Facebook med både den kjente bloggeren Kristin Gjelsvik og generalsekretær i UNICEF Norge, Camilla Viken, som vertskap i studio. Til tross for noen nervøse øyeblikk så gikk alt knirkefritt, og jubelen var stor da vi så hvor bra resultatet ble!

Spesiell juletrekning i desember

Desember førte på ingen måte med seg et pust i bakken fra vår side. Vi bestemte oss for å belønne deltagere i UNICEF-lotteriet med en helt spesiell juletrekning, der de som deltok i det vanlige UNICEF-lotteriet i løpet av desember fikk muligheter til å vinne ekstrapremier.

Hver rekke et lodd i juletrekningen

Hver rekke de kjøpte i desember ga dem et lodd i juletrekningen, der det var fire gavekort på 2 000 kroner til bruk på www.ving.no som ble delt ut som delpremier, og en hovedpremie der et gavekort med verdi på 10 000 kroner – også til bruk på www.ving.no – var premien. Alle vinnerne har nå blitt kontaktet, og gavekortene har blitt sendt ut – riktig god tur til dere som vant!

Adventskonkurranser

Vi kunne selvfølgelig ikke glemme våre flotte fans og følgere på Facebook-siden til UNICEF-lotteriet. Derfor hadde vi også fire adventskonkurranser på Facebook i løpet av desember, der deltagere kunne vinne gavekort på www.youwish.no – en nettside for opplevelser. Vi har trukket hele 20 vinnere, og alle disse har også mottatt sin premie. Vi følte oss nesten litt som julenissen her vi satt på kontoret og sendte ut premie etter premie.

Sponset av Lottovate

Det er viktig å nevne at premiene i sin helhet ble sponset av driftsselskapet bak UNICEF-lotteriet, Lottovate, så dere kan være trygg på at UNICEF ikke bruker noen innsamlede midler på hverken disse konkurransene eller driften av UNICEF-lotteriet.

2018 blir ikke kjedelig

Selv med to hektiske måneder bak oss er det ingen grunn til å tro at 2018 blir kjedelig. Vi har store planer for året og ikke minst månedene som kommer, med blant annet konkurranser samt begivenheter og oppdateringer på Facebook, Instagram og den gode gamle bloggen. Vi har også planer om å forbedre lotteriet i tiden som kommer, så det er bare å glede seg til et nytt og forbedret UNICEF-lotteriet i 2018.

Takk alle sammen

Takk til alle deltagere og lesere for at dere har vært med på reisen så langt, og vi håper dere vil fortsette å følge med oss på reisen i det nye året også!