Hjelp oss med å hjelpe

Hjelp oss med å hjelpe

Hjelp oss med å hjelpe

Skrevet av Benedicte. Først publisert 04.06.2017.

Lanseringsdatoen vår nærmer seg med stormskritt! Vi innser at det å kombinere lotteri med gode formål er et ganske nytt konsept på det norske markedet. Det er derfor vi både gleder oss over at vi er så unike, samtidig som vi også er veldig spente på hvordan lotteriet kommer til å bli mottatt. Det er også derfor vi har bestemt oss for å kjøre en testrunde før vi lanserer for fullt!

En bedre verden

Vi ønsker å være et lotteri som hjelper med å skape en bedre verden. Vi ønsker at du som deltager kan få muligheten til å oppfylle dine egne drømmer og drømmene til de du er glad i, samtidig som vi ønsker å hjelpe barn og deres omsorgsgivere verden over.

Vinnerfølelse

Vi vil være det lotteriet som gir vinnerfølelsen bare ved å delta. Vi kjører på med gode vinnerodds på en til fire, og vi kan garantere at 50 prosent av kupongprisen – etter premieutbetaling – går til UNICEFs arbeid.

Vår visjon

For å lykkes med å gjennomføre visjonen vår trenger vi din hjelp. Vi vil som sagt hjelpe så mange som mulig, og ved å delta i lotteriet kan du hjelpe oss med å hjelpe. På forhånd takk!