Hva det betyr å hjelpe andre

Hva det betyr å hjelpe andre

Hva det betyr å hjelpe andre

Skrevet av Benedicte. Sist oppdatert 09.05.2018.

Vi i UNICEF-lotteriet mener at en av de beste følelsene som finnes er den som kommer når vi gjør noe godt for andre. Det spiller ingen rolle om den man gjør noe for er kjæresten, naboen, en medborger eller noen fra et fjernt land – det å hjelpe andre er rett og slett fantastisk!

Hånd i hånd

Vi tror også at det å hjelpe seg selv og sine nære kan gå hånd i hånd med det å hjelpe mennesker man aldri før har møtt.

Det er ett av hovedprinsippene bak UNICEF-lotteriet. Mange av oss bærer på en drøm om å skape en bedre fremtid for oss selv og de vi er glad i, og mange av oss ønsker også å gjøre en positiv forskjell for så mange som mulig.

Begge deler

Med UNICEF-lotteriet kan du gjøre begge deler på en gang! Ved å delta i lotteriet får du muligheten til å vinne store pengepremier, samtidig som du automatisk støtter UNICEF med hver kupong du kjøper!

Kan forandre livet ditt

Akkurat som med et tradisjonelt lotterispill kjøper du en kupong som gir deg muligheten til å vinne en premie som du håper kan forandre livet ditt. Toppremien på 2 000 000 kroner kan utrette mye: En tur til Hawaii med din kjære, bygge på huset, en spa-dag til et familiemedlem – hva enn som gjør deg glad.

Kombinert

I motsetning til mange tradisjonelle lotterispill, har vi kombinert vårt med støtte til gode formål. Det betyr at du bare ved å delta utretter noe godt! Økt inntekt til UNICEF betyr at flere vil få hjelp, og at flere dermed vil få forbedret sin livssituasjon.

Ikke brukt til å drifte lotteriet

Det å kombinere lotterispill med gode formål kan kanskje virke litt fremmed i Norge, selv om det er et utbredt fenomen internasjonalt. Det er derfor det er viktig å presisere at UNICEF Norge ikke tar noen økonomisk risiko med UNICEF-lotteriet, og også at UNICEFs innsamlede midler ikke blir brukt til å drifte lotteriet. Du kan derfor delta med god samvittighet, og vi håper at dette kommer til å være en ny og viktig inntektskilde til UNICEFs arbeid slik det har vært for mange andre veldedighetsorganisasjoner.

Bedre verden

Vi i UNICEF-lotteriet tror at vi sammen kan skape en bedre verden. Vi tror det er mulig å skape en vinn-vinn-situasjon der man kan ha det gøy og få muligheten til å vinne premier, samtidig som man hjelper andre. Sist, men ikke minst, tror vi at fremtiden formes av de med sterkest tro på at den kan endres.