Hva er din lotteridrøm

Hva er din lotteridrøm?

Hva er din lotteridrøm?

Skrevet av Aurora. Først publisert 15.06.2017.

UNICEF-lotteriet ønsker å oppfylle alles drømmer, og det inkluderer dine. Ikke alle drømmer koster all verdens, og selv om du ikke vinner toppremien på 2 000 000 kr kan det hende du fortsatt har muligheten til å oppfylle noen drømmer med de andre premiene vi har på lur. Utover jackpoten vil man nemlig få muligheten til å vinne pengepremier fra 40 kr til opptil 200 000 kr!

Beskjedent folkeslag

Nordmenn er kjent som et relativt beskjedent folkeslag, og ofte kan drømmene våre være av den mer praktiske arten. Nedenfor følger noen forslag til hva man kan bruke premien sin på – det er bare fantasien som setter grenser!

Reise

Å vinne en lotteripremie er kanskje det dyttet som skal til for å legge ut på drømmereisen? Enten du ønsker å reise verden rundt, vil på langhelg til Riga, eller om du ønsker å gå Norge på tvers, så kan en lotteripremie – liten eller stor – hjelpe deg på veien mot drømmen.

Kjøpe eiendom

Er du fortsatt student, i nyetableringsfasen, eller ønsker du bare generelt å flytte? Vi ønsker å hjelpe deg med å oppfylle det målet. Alle monner drar heter det jo, og en gevinst i UNICEF-lotteriet vil forhåpentligvis hjelpe deg med boligdrømmen!

Skape minner

Gjør noe du har lyst til med familie eller venner! Har du og kompisen alltid drømt om å ta et surfekurs? Gjør det! Vil du lære deg hvordan du lager verdens beste kaffe? Ta med deg en venn på kaffekurs! Det å skape gode minner med noen du er glad i er viktig.

Pusse opp

Har du et slitent bad? Skulle du gjerne hatt en oppgradering på kjøkkenet? Skulle sofaen ha vært byttet ut, eller ønsker du rett og slett en fargeforandring på soverommet? Vi håper at en pengepremie kan hjelpe med dette!

Vil være et lotteri som gjør godt

UNICEF-lotteriet vil være et lotteri som gjør godt. Ved å spille kan du vinne en bedre fremtid for deg selv og de du er glad i, samtidig som du støtter verdens største hjelpeorganisasjon for barn! Selv om du ikke skulle vinne toppremien kan du være sikker på at 50 % av kupongprisen etter premieutbetaling går til det viktige arbeidet UNICEF gjør verden rundt.