Lær hvordan du kan delta i UNICEF-lotteriet

Hvordan deltar jeg?

Hvordan deltar jeg?

Skrevet av Benedicte. Sist oppdatert 22.01.2020.

Velkommen til UNICEF-lotteriet! Vi er et unikt og alternativt lotteri som kombinerer tradisjonelt lotterispill med støtte til gode formål, så det er helt forståelig at du har noen spørsmål sånn helt i begynnelsen.

Dette vil du få vite mer om

I denne guiden vil du få mer informasjon om historien til lotteriet, hvordan delta og du vil også lære mer om prosessen som for eksempel «lær hvordan du kan delta med dine fem tall og et lykkesymbol» eller «lær hvordan du deltar med en rekke eller flere».  Du vil også få mer informasjon om hva du kan vinne og hvordan du hjelper UNICEF i deres arbeid for en bedre verden.

Slik startet utviklingen av UNICEF-lotteriet

I 2015 ble det vedtatt endringer som gjorde at det skulle gis fem nye lotterilisenser til veldedige og samfunnsnyttige aktører med en internasjonal profil. UNICEF var en av disse organisasjonene som ble godkjent, og dermed startet utviklingen av UNICEF-lotteriet. I denne sammenhengen valgte UNICEF Norge lotteritjenesteleverandøren Lottovate Limited som samarbeidspartner.

Heldigitalt

UNICEF-lotteriet er Norges første heldigitale lotteri, noe som er veldig spennende. Heldigvis er det ingen grunn til bekymring; det er nemlig både morsomt og enkelt å delta i UNICEF-lotteriet!

Lær hvordan du kan delta

For å delta må du lage og kjøpe minst én rekke bestående av fem tall og et lykkesymbol. Tallene er mellom 1 og 9, og du bestemmer selv om du vil plukke de ut selv, eller du vil velge en tilfeldig rekke fra systemet.

Hva er et lykkesymbol spør du?

Det er ni forskjellige lykkesymbol som blir benyttet i anledning lotteriet, disse lykkesymbolene representerer mange av formålene som UNICEF støtter rundt om i verden. Det vil si at du ved å velge lykkesymbol kan symbolisere hvilken del av UNICEFs arbeid som engasjerer deg mest der og da.

 Lær hvordan delta med fem- og ti-ukerskuponger

Har du lest så langt så kan vi friste med enda flere tjenester. Er du en av de som har en yndlingsrekke som du liker å spille uke etter uke? Da kan vi også tilby deg fem- og ti-ukerskuponger. Da trenger ikke du å bekymre deg om du glemte å spille favorittrekken din, den spilles automatisk. Alt etter hvilket produkt som du velger. Du kan også spille flere rekker, men ikke over det som er spillergrensen din.

Enkelt og greit – eller hva? Hvordan delta kort forklart steg for steg:

  • Velg fem tall mellom en–ni og ett lykkesymbol
  • Alternativt kan du trykke på Tilfeldig rekke-knappen
  • Velg hvor mange rekker du vil spille. En enkelt rekke koster 40 kr. Det kombinerte antallet rekker du kjøper på en gang kaller vi for en kupong. Det er helt greit å kjøpe en kupong med kun én rekke – men jo flere forskjellige rekker du velger, jo større sjanse er det for at du kan vinne en premie!
  • Betal for kupongen din
  • Du er nå med i lotteriet, og du vil motta en e-postbekreftelse for kjøpet ditt

Ekspertise

Lottovate tar seg av den daglige driften av lotteriet og har den tekniske ekspertisen til å drifte et digitalt lotteri. Som driftsselskap har Lottovate ansvar for alle daglige driftskostnader ved UNICEF-lotteriet, direkte kostnader som utbetaling av premier, reklamekampanjer og mer. UNICEF har av den grunn ingen direkte kostnader med dette lotteriet, og har dermed en sikker og stabil inntektskilde som hjelper UNICEFs arbeid!

Dette kan du vinne

Premiene du kan vinne varierer mellom 40 kr og 2 000 000 kr. Hvis du vinner sender vi deg en skikkelig glad-e-post med detaljer angående gevinsten din. Hvis du vinner mindre enn 20 000 kr, setter vi pengene rett inn på spillerkontoen din. Hvis du vinner 200 000 kr eller mer kontakter du vårt kundestøtteteam som vil hjelpe deg med å bekrefte og overføre gevinsten din. Du vil også få en skikkelig gladtelefon fra Oslo fra oss som gratulerer deg. Om du ikke får vinnergleden vil i alle fall givergleden være der.

Hver tirsdag og fredag

Nå du har bestemt deg hvordan du vil delta, enten med ukeskuponger (du kan velge mellom fem og ti-ukerskuponger) eller abonnement( Kupongen din blir med i trekninger til du velger å avslutte abonnementet) kan du lene deg tilbake og vente på trekningen. Trekningen for lotteriet er hver tirsdag og fredag klokken 19.00 – bare husk at du må kjøpe kupongen din innen klokken 18.30 på tirsdag eller fredag for gjeldende uke hvis du vil være med i en trekning eller begge!

Resultatsiden

Har du glemt å sjekke resultatet? Du kan enkelt finne dette på vår resultatside som viser resultatet fra flere tidligere trekninger, slik at du kan holde deg oppdatert på hvilke tall som ble vinnertallene. Husk at selv om du ikke får vinnergleden vil i alle fall givergleden være på topp.

Glede og forventning

UNICEF- lotteriet er et lotteriprodukt som er skapt med den hensikt å bringe glede og forventning for alle involverte parter. Vi tar derfor mange forholdsregler slik at det å delta ikke skal få noen negative konsekvenser for våre deltagere. Derfor er ansvarlig spill og din trygghet sentrale elementer i UNICEF-lotteriet.

Ikke overdrevne funksjoner

UNICEF-lotteriet benytter seg ikke av overdrevne funksjoner som kan øke spillelyst slik som for eksempel blinkende lys, farger eller lyd. Dett er et bevist valg fra vår side for å minske sjansene for spilleavhengighet. Vi leter alltid etter måter å gjøre UNICEF-lotteriet enda tryggere og givende på. Vi noterer oss tilbakemelding fra våre deltakere, enten det er markedsføringsmetoden eller ordbruken vår. Vi har en rekke kriterier som vi må møte og viktige krav som må følges, du kan lese mer om i innlegget om viktigheten med ansvarlig spill.

Spill, støtt og vinn

Nå har fått vite en del om UNICEF-lotteriet og hvor enkelt det er å delta, og du har fått vite mer om oss som et lotteri. Dette er ikke det eneste innlegget som handler om lær hvordan delta, det er også andre publiserte innlegg som forklarer hvordan du kan spille, støtte og vinne med UNICEF-lotteriet på en og samme tid, eller om du ønsker å vite hva som er så unikt med lykkesymbolene våre kan du også lese om det.