Lær hvordan du kan delta i UNICEF-lotteriet

Hvordan deltar jeg?

Hvordan deltar jeg?

Skrevet av Benedicte. Sist oppdatert 07.05.2018.

Velkommen skal du være til UNICEF-lotteriet! Vi er et nytt og unikt lotteri som kombinerer tradisjonelt lotterispill med støtte til gode formål, så det er helt forståelig at du har noen spørsmål sånn helt i begynnelsen. Heldigvis er det ingen grunn til bekymring; det er nemlig til både morsomt og enkelt å delta i UNICEF-lotteriet!

For å delta lager og kjøper du minst én rekke bestående av fem tall og et lykkesymbol. Når det er gjort er det bare å krysse fingre og tær for at du har valgt ut en vinnerkombinasjon. Trekningen for lotteriet er hver fredag klokken 19.00 – bare husk at du må kjøpe kupongen din innen klokken 18.30 på fredag for gjeldende uke hvis du vil være med i trekningen!

Enkelt og greit – eller hva? Her er prosessen steg for steg:

  • Velg fem tall mellom en–ni og ett lykkesymbol
  • Alternativt kan du trykke på Tilfeldig rekke-knappen
  • Velg hvor mange rekker du vil spille. En enkelt rekke koster 40 kr. Det kombinerte antallet rekker du kjøper på en gang kaller vi for en kupong. Det er helt greit å kjøpe en kupong med kun én rekke – men jo flere forskjellige rekker du velger, jo større sjanse er det for at du kan vinne en premie!
  • Betal for kupongen din
  • Du er nå med i lotteriet, og du vil motta en e-postbekreftelse for kjøpet ditt

Premiene du kan vinne varierer mellom 40 kr og 2 000 000 kr. Hvis du vinner sender vi deg en skikkelig glad-e-post med detaljer angående gevinsten din. Hvis du vinner mindre enn 20 000 kr, setter vi pengene rett inn på spillerkontoen din. Hvis du vinner 200 000 kr eller mer kontakter du vårt kundestøtteteam som vil hjelpe deg med å bekrefte og overføre gevinsten din.

Så enkelt kan det være! Vi har også andre publiserte innlegg som forklarer hvordan du kan spille, støtte og vinne med UNICEF-lotteriet på en og samme tid, i tillegg til et innlegg som forklarer hva som er så unikt med lykkesymbolene våre.