Jakten på sommerdrømmen

Sommerdrømmen

Jakten på sommerdrømmen

Skrevet av Benedicte. Først publisert 23.05.2018.

Etter en over gjennomsnittet lang vinter, føles det skikkelig godt når vår-varmen vasker over Norges langstrakte land. Sammen med sol, blå himmel og varme kommer ofte drømmene om årets sommer, og hvordan den skal tilbringes. Skal det bli grilling i hagen, lange dager på strendene, eller kanskje en reise til et eksotisk reisemål? Uansett hva sommerdrømmen er, så er en ting sikkert: Det hadde ikke gjort noe om en premie i UNICEF-lotteriet kunne vært med på å finansiere drømmen!*

Hva ville du ha gjort med jackpoten

Her i UNICEF-lotteriet har vi fundert på hva våre deltagere kunne tatt seg til med toppremien og de andre premiene i lotteriet. Jackpoten i lotteriet vårt ligger på 2 000 000 kroner, men man har også muligheten til å vinne pengepremier fra 40 kroner til opptil 200 000 kroner! Her følger en liste over alle våre premier, og et forslag til hva man kan få til med denne summen!

40 kroner

Den enkleste premien å vinne i UNICEF-lotteriet med høyest vinnerodds er den på 40 kroner. Hva kan man få til med 40 kroner, sier du? Vel, bortsett fra å kjøpe en ny kupong i UNICEF-lotteriet (😉), kan man kjøpe seg en is til seg selv og en man er glad i. Sommerdrømmen trenger ikke koste skjorta!

100 kroner

Grill er for sommer som taco er for fredag, og hundre kroner dekker en grei dose mat til din neste grillfredag.  Fyr opp grillen, inviter noen gode mennesker, og sommeridyllen kommer så å si automatisk.

1000 kroner

Tusenlappen du kan vinne i UNICEF-lotteriet kan skaffe en natt for to på et hotell langs Norges lange strandlinje. Det å komme seg vekk fra rutinene kan være en sommerdrøm i seg selv!

200 000 kroner

Med 200 000 kroner begynner vi virkelig å snakke om sommerdrømmen deluxe. Hva med å pusse opp hjemme? Hvis du er så heldig å ha hus eller rekkehus, kan du for eksempel bygge ut verandaen for å leve ut sommerdrømmen på egen hjemmebane!

2 000 000 kroner

Premien over alle premier i UNICEF-lotteriet er på to millioner kroner. En livsendrende sum penger for de fleste av oss, og å vinne denne jackpoten kan jo være jo være sommerdrømmen i seg selv! Med en så stor gevinst er det mye man kan gjøre, men hvis vi skal velge én ting så er det kanskje å dra på jordomseiling. Noen måneder med utforsking av det beste verden har å by på, kan være den ultimate sommerdrømmen for mange!

Fortell oss

Så. Hva er din sommerdrøm? Fortell oss gjerne på sosiale medier med emneknaggene #Sommerdrømmen og #UNICEFlotteriet! Hvis du ble inspirert av innholdet overfor så kan du også delta i ukens trekning, for muligheten til å realisere din sommerdrøm!

* Ikke glem at UNICEF Norge ikke har noen direkte utgifter med UNICEF-lotteriet. UNICEF-lotteriet er utviklet for å være en inntektskilde for UNICEF, og pengepremier, daglig drift og mer dekkes av driftsselskapet, Lottovate. Når du deltar i UNICEF-lotteriet får du derfor ikke bare muligheten til å finansiere sommerdrømmen din, men du hjelper også med å oppfylle drømmene til alle som mottar UNICEFs støtte verden rundt!