Lanseringsuken er i gang!

Lanseringsuken er i gang

LANSERINGSUKEN ER I GANG!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 13.11.2017.

Etter måneder med testrunder er vi endelig klare til å lansere det nye UNICEF-lotteriet for fullt!

Denne lanseringsuken begynner med at representanter fra UNICEF møter pressen fra og med i dag (mandag 13. november) for å fortelle  hva UNICEF-lotteriet er, og hva våre fremtidsplaner er. Følg med i pressen for ytterligere oppdateringer på den fronten – vi gleder oss!

Live-trekning

Vi vil også holde en Live-trekning av lotteriet på Facebook kommende fredag kl. 19.00. Direktesendingen vil presenteres av den kjente norske bloggeren Kristin Gjelsvik, og æresgjest under sendingen vil være  generalsekretær Camilla Viken fra UNICEF Norge.

Konkurranse

For å markere den offisielle lanseringen har vi også en storstilt lanseringskonkurranse! Her kan du vinne en tur til Andalucía i Spania for to personer, inkludert fly, fem netters overnatting og enda mye mer! Premien er fullt og helt sponset av driftsselskapet bak UNICEF-lotteriet, Lottovate.

Mer detaljer og hvordan du deltar i konkurransen ser du her.

Fristen for å delta i konkurransen

Fristen for å delta er kl. 12.00 på fredag, og vinnerne blir tilfeldig valgt blant alle deltagere, og vil bli kunngjort av Kristin i løpet av Live-trekningen!

YouTube og spennende planer

Vi har også åpnet en egen YouTube-kanal der vi etter hvert vil laste opp mye spennende videoinnhold. I den første tiden kan dere regne med å få se videoer som forklarer lotteriet vårt, hvor viktig vi anser ansvarlig spill, og kanskje videoer av  folk på gata som tar en titt på produktet vårt. Følg med!

Gleder oss

Vi har mange spennende planer for fremtiden, som vi gleder oss til å dele med dere! Følg med oss på Facebook, Instagram og selvfølgelig bloggen vår for mer informasjon og oppdateringer.