Når som helst hvor som helst

Når som helst, hvor som helst

Delta når som helst, hvor som helst

Skrevet av Benedicte. Sist oppdatert 25.04.2018.

Vi vil at UNICEF-lotteriet skal være gøy, givende og spennende – alt på en og samme tid. Samtidig vil vi også at deltagere enkelt skal kunne få denne opplevelsen når som helst og hvor som helst. Det er derfor vi har optimalisert lotteriet for mobilenheter – slik at du kan ha med deg lotteriet i lomma, og delta både hjemme i godsofaen, på favorittkafeen og på farta.

Tilpasser seg dine enheter

UNICEF-lotteriets nettside er responsiv, noe som betyr at den automatisk tilpasser seg mobil, nettbrett og datamaskin. På denne måten kan du for eksempel kjøpe en kupong på dataen hjemme, og sjekke resultatene fra fredagstrekningen på mobilen mens du er ute og reiser. Alt du trenger for å besøke nettstedet vårt er en internettforbindelse – enkelt og greit!

Funksjoner og guider

For at det skal være ekstra enkelt å delta i lotteriet, har vi også lagt til funksjoner og guider designet for å gjøre din spilleopplevelse bedre! I UNICEF-lotteriet kan du for eksempel enkelt abonnere på dine favorittrekker slik at du automatisk får muligheten til å vinne hver uke. For å få enkel tilgang til UNICEF-lotteriet på mobil, kan du også lese vår guide som raskt og enkelt viser det hvordan du kan legge til UNICEF-lotteriets nettside på startskjermen på smarttelefonen din.

Bedre for deltagerne

Vi arbeider alltid for å gjøre UNICEF-lotteriet enda bedre for deg som deltager. Har du noen tips til hva du ønsker å se fra UNICEF-lotteriet i fremtiden? Kontakt oss gjerne på sosiale medier. Du finner oss blant annet på Facebook, Instagram og Twitter, og vi prøver alltid å svare så raskt vi kan på både ris og ros! Alternativt så kan du slå av en prat med vår kundeservice, som står parat til å hjelpe både på telefon og på e-post.