Nok en storvinner i UNICEF-lotteriet

banner med teksten nok en vinner i unicef-lotteriet

Nok en storvinner i UNICEF-lotteriet

Skrevet av Benedicte. Først publisert 27.09.2019.

Nok en vinner

Fredag 20. september fikk vi nok en storvinner i UNICEF-lotteriet. Denne gangen stakk en kvinne av med en premie på 200 000 kroner, noe som er den nest største premien vi til dags dato har utbetalt i UNICEF-lotteriet. Tidligere i år vant en person fire millioner kroner takket være en dobbeltjackpot, og nå har altså nok en person mottatt en av våre store premier! Vi i UNICEF-lotteriet synes det er skikkelig stas hver gang noen vinner i lotteriet vårt, så vi ringte vinneren snarest for å formidle de gode nyhetene.

Som bestilt … men trodde ikke først på det

Når vinneren, en kvinne i tretti-årene fra Bergen, på fredagskvelden etter trekningen fikk en telefon fra UNICEF-lotteriet om at hun hadde vunnet, trodde hun først ikke på det. Hun måtte selv gå inn på UNICEF-lotteriets nettsider for å sjekke, og riktig nok, der stod det at en person hadde vunnet 200 000 kroner denne uken – og den personen var henne! Selv om bevisene lå klare foran henne, måtte hun fortsatt bruke litt tid på å la nyheten senke inn.

Hadde laget ønskeliste på forhånd

Storvinneren hadde faktisk på forhånd laget seg en liste over hva hun kunne brukte pengene på dersom hun vant i UNICEF-lotteriet, så fremtidsplanene var alt klare – med en humoristisk tilnærming.

«Dette var som bestilt. Der er et kurs jeg har veldig lyst til å ta, og så går endel til utdannelse. I tillegg har jeg en bukse med mye hull i, så en ny bukse må jeg også koste på meg» ler tretti-åringen som ønsker å være anonym.

Vi i UNICEF-lotteriet gratulerer så mye med premie, og ønsker lykke til med utdannelse og innkjøp av hullfri bukse!

Ord fra generalsekretæren

Alle som jobber med lotteriet synes som sagt det er stas når noen vinner en av premiene våre, og det gjør også Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge. Vi fikk et ord med Camilla i etterkant av fredagens trekning.

«Flott at det er nok en stor vinner i UNICEF-lotteriet! Det er fint å se at flere og flere ønsker å delta i lotteriet vårt – målet er jo at lotteriet kan skape viktige inntekter for UNICEFs arbeid, samtidig som man får muligheten til å vinne en premie selv» uttalte hun etter premien ble et faktum.

UNICEF har ingen utgifter med lotteriet

Det er viktig å nevne når premier som denne vinnes at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med lotteriet, selv ikke ved premieutbetaling! UNICEF-lotteriet drives nemlig av driftsselskapet Lottovate, som tar seg av alle direkte utgifter med lotteriet. UNICEF-lotteriet ble skapt med den visjon å være en ny, innovativ og alternativ inntektskilde for UNICEF – en visjon alle i lotteriet har troen på!

Hvem vinner neste gang?

Dette var som sagt ikke første gang en person vant en stor premie i UNICEF-lotteriet. I februar i år vant en person toppremien i UNICEF-lotteriet, to ganger! Det skjedde fordi den heldige personen hadde deltatt med samme vinnerrekke to ganger i samme trekning – så flaks kan man ha!

Vi har mange premier man kan vinne i UNICEF-lotteriet, på alt fra 40 kroner til 1000 kroner, og helt opp til premiene våre på

200 000 kroner og 2 000 000 kroner. Den generelle vinnersjansen på tvers av alle premiene våre er 1 av 5 (på godt norsk: statistisk sett blir 1 av 5 rekker en vinnerrekke av en av premiene våre). For toppremien på 2 millioner kroner er oddsen for å vinne den 1 til 531 440, så fortsatt ikke en umulighet!

Vi har trekning i lotteriet hver fredag kl. 19.00, med deltagelsesfrist kl. 18.30. Det er nye muligheter til å vinne hver eneste uke, og kanskje nettopp du blir vår neste storvinner?