Norges første heldigitale veldedighetslotteri!

Norges første heldigitale veldedighetslotteri

Norges første heldigitale veldedighetslotteri

Skrevet av Aurora. Først publisert 31.01.2018.

Vi er stolte over å kunne si at UNICEF-lotteriet er Norges første heldigitale veldedighetslotteri. Det er alltid stas når man kan være først ute med noe nytt, spesielt når det er en innovativ satsning.

Veldedighetslotteri

Konseptet veldedighetslotteri kan virke rart for mange i Norge, siden vi ikke er vant med det. Det betyr egentlig bare at du deltar i et lotteri hvor der deler av kjøpsprisen går til en veldedig organisasjon. I vårt tilfelle betyr at for hver rekke du kjøper i UNICEF-lotteriet, støtter du automatisk UNICEFs arbeid for barn verden over.

Bevis i resten av Europa

Å kombinere lotteri og veldedighet i et veldedighetslotteri er et konsept vi har tro på, og som vi har sett bevis for i resten av Europa. I Nederland finner du Postkodelotteriet, og i England finner du Helselotteriet. Begge lotteriene har samlet inn store beløp til hjelpeorganisasjoner og andre veldedige organisasjoner.

Støtte en internasjonal organisasjon

UNICEF-lotteriet er ikke bare spesielt fordi vi er det første heldigitale veldedighetslotteriet i Norge. Med UNICEF-lotteriet har du mulighet til å støtte en organisasjon som opererer internasjonalt. Å støtte internasjonale formål gjennom å delta i et heldigitalt lotteri har tidligere ikke vært mulig i Norge. Det betyr i realiteten en større valgfrihet for deg som lotterideltager.

Ulike prosjekter

UNICEF jobber med og for barn gjennom ulike prosjekter i mer enn 190 land. UNICEF driver både nødhjelp og bistår i krisesituasjoner, og de driver mer langsiktige utviklingsprosjekter med barn i fokus.

Det er blant annet disse arbeidene inntektene fra UNICEF-lotteriet skal gå til.

Det er enkelt å delta

For å delta i UNICEF-lotteriet trenger du bare å opprette en spillerkonto, velge fem tall og et lykkesymbol og deretter kjøpe kupongen din. Du kan velge å delta med flere rekker på en kupong, og du kan også aktivere et ukentlig abonnement dersom du skulle ønske det.

Ukentlig trekning

UNICEF-lotteriet har ukentlig trekning hver fredag klokken 19.00, og siste mulighet for å kjøpe kupong er klokken 18.30.