Norges første nettbaserte veldedighetslotteri

Norges første heldigitale veldedighetslotteri

Norges første nettbaserte veldedighetslotteri

Skrevet av Benedicte. Først publisert 04.06.2017.

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn, og arbeider for at barn skal få et bedre liv verden rundt. Ved å være Norges første nettbaserte veldedighetslotteri er vi klare til å bidra til økte inntekter for UNICEF på en ny og innovativ måte.

Ikke nytt internasjonalt

Selv om veldedighetslotteri kanskje virker litt fremmed i Norge, er det på ingen måte et nytt konsept internasjonalt, da vi i dag finner vi veldedighetslotteri i mange land rundt om i Europa.

Kjente lotteri

Det best kjente eksempelet er kanskje Postkodelotteriet, som finnes i mange europeiske land. I 2016 bidro Postkodelotteriet i Nederland med over 340 millioner euro til veldedige organisasjoner og deres arbeid. Et annet eksempel her hjemmefra er Pantelotteriet, som gir overskuddet til Røde Kors.

Nytt i Norge

UNICEF-lotteriet er et nytt lotterikonsept i Norge. Ved å kombinere tradisjonelt lotterispill med støtte til UNICEFs viktige arbeid verden over, har vi lagt grunnlaget for et lotteri som både føles godt og kan gjøre godt for alle involverte parter. Ved å spille er du med på å støtte arbeidet til UNICEF, og ditt valg av lykkesymbol er også med å formidle til UNICEF hvilken sak som engasjerer deg!

Bidrar til ulike prosjekt

UNICEF hjelper barn over hele verden til et bedre liv gjennom ulike prosjekter. Inntekter som samles inn gjennom UNICEF-lotteriet vil bidra til at disse prosjektene kan fortsette det viktige arbeidet de gjør, og til å utgjøre en enda større forskjell. Hvert barn fortjener et godt liv, og arbeidet UNICEF gjør er viktig i kampen for en bedre og mer rettferdig verden for fremtidige generasjoner.

Hvis dette har gjort deg mer nysgjerrig på UNICEF-lotteriet kan du lese mer om hvordan du deltar her.