Gledelig lotterigevinst i Finnmark

Ny lotterigevinst

Gledelig lotterigevinst i Finnmark

Skrevet av Lisa. Først publisert 22.11.2019.

Fredag 15. november fikk vi enda en storvinner i UNICEF-lotteriet. Da ble vinteren plutselig litt varmere i Vadsø. Storvinneren vår Grete stakk av med den nest største premien i UNICEF-lotteriet, en lotterigevinst på 200 000 kroner.  Vi har trekning hver fredag med flere muligheter for å vinne premier. Så har du lyst til å ha samme mulighet som Grete er det bare å delta.

Helt til Finnmark

Tidligere har UNICEF-lotteriet delt ut denne lotterigevinsten en gang, den gang til en kvinne i Bergen, nå går altså premien helt opp til Finnmark. UNICEF-lotteriet synes det er veldig koselig hver gang vi kan ringe noen for å si at de er vinner av lotteriet vårt, og denne gangen var det like mye stas.

Litt tom for ord.. men veldig glad!

Det tok et par dager før vi fikk tak i Grete, siden hun ikke svarte på telefonen. Så hun hadde fått noen dager til å fordøye at hun hadde vunnet 200 000 kroner, men tilslutt fikk vi tak i henne og fikk meddelt de gode nyhetene. Hun fortalte oss gladelig hva hun skulle bruke deler av pengene på.

Skal bruke noe av det på reise

Storvinneren hadde allerede bestemt at hun skulle bruke noen av pengene til å reise og oppleve. Hvor hun skulle, hadde hun ikke bestemt seg enda, men vi regner med det kom til å bli et sted som var litt varmere og uten snø.

Ingen utgifter

Det er viktig å nevne at når lotterigevinster som dette utbetales, har UNICEF ingen direkte utgifter hverken med lotteriet eller premiene. UNICEF-lotteriet drives av driftselskapet Lottovate, og de tar seg av de direkte utgiftene med lotteriet. Visjonen for UNICEF-lotteriet er at dette skal være en ny, alternativ og innovativ inntektskilde for UNICEF – en visjon alle i lotteriet har troen på!

Blir det deg neste gang?

Dette var ikke første gangen det ble vunnet en lotterigevinst i UNICEF-lotteriet. Allerede i feburar hadde vi en som vant toppremien i UNICEF-lotteriet hele to ganger, da hun spilte med samme rekke to ganger i samme spill, og som sagt en kvinne fra Bergen som stakk av med 200 000 kroner.  Så mulighetene er der hver fredag.

Over 5 millioner i premier

Hittil i år har UNICEF-lotteriet delt ut over 5 millioner kroner. Kanskje du blir den neste storvinneren av UNICEF-lotteriet, og stikker av med den store lotterigevinsten på 2 millioner? Trekningen skjer hver fredag kl 19.00 med deltakerfrist kl 18.30, og du får en ny sjanse til å vinne hver uke. Hvorfor ikke kjøpe en 5- eller 10-ukerskupong – delta med favorittrekken din og gjør litt ekstra ut av fredagskvelden. Om ikke vinnergleden er der, vil i alle fall givergleden være der!