Ny trekning med UNICEF-lotteriet

Banner med bilde av kalender

Ny trekning med UNICEF-lotteriet!

Skrevet av Lisa. Sist oppdatert 27.01.2020.

Vi har ventet i spenning en stund på å kunne fortelle noe som vil gjøre tirsdagen din enda morsommere. Vi skal ha ny trekning på tirsdager! Så nå er det nye sjanser til å bli millionær.

Vi i UNICEF-lotteriet synes at det er kjempegøy at Lotteri- og Stiftelsestilsynet har gitt oss tillatelse til å ha en ny trekning, da vi tror og håper det kommer til å være en ny og spennende funksjon mange av våre deltagere vil sette pris på!

Nye sjanser til å bli millionær

Det betyr en ekstra mulighet i uken til å delta, slik at du slipper du å vente helt til fredag. Om du ønsker litt ekstra spenning tidlig i uken for å bli kvitt mandagsfølelsen, så kan du bare ta en tur innom UNICEF-lotteriet, og få en helt ny sjanse til å bli millionær!

Hvordan vil den nye trekningen være?

For de som lurer på hvordan den nye trekningen vil være, så vil den ha et helt likt konsept som den vanlige fredagstrekningen. Du vil ha det samme trekningstidspunktet som er kl 19.00, med deltagelsesfrist 18.30 samme dag. Oddsen for å vinne premier og premiekategoriene vil også forbli de samme, og det vil være samme pris for å delta, nemlig 40 kroner for en rekke per trekning.

Det eneste som er nytt er at du nå får muligheten til å velge om du ønsker å delta i lotteriet vårt tirsdag eller fredag, eller om du ønsker en ekstra dose spenning hver uke, og du velger å delta i begge trekningene!

Hva har dette å si for du deg som allerede deltar?

For deg som allerede har et aktivt, løpende abonnement, eller for deg som har en aktiv fem eller tiukerskupong, som ble aktivert før endringene tredde i kraft, så innebærer ikke denne nye trekningen noen direkte endringer for deg. Det vil si at om dine aktive, løpende kuponger tidligere har vært med i kun fredagstrekningen, så fortsetter de å kun være med i fredagstrekningene, til du eventuelt avbestiller abonnement, eller til fem- eller tiukerskupongen din løper ut.

Om du nå ønsker, kan du i tillegg til fredagstrekningen selvfølgelig også velge å delta i tirsdagstrekningen for litt ekstra moro!

Kjøp for en dag, eller begge

Fremover for nye og gamle deltagere vil det være mulig å abonnere eller kjøpe fem- eller tiukerskupong for tirsdag, fredag, eller begge. Det vil som sagt bety flere muligheter for deg som vil delta, men med de samme gode vinnersjansene og den samme gode vissheten om at du velger et lotteri designet til å hjelpe UNICEF med arbeidet verden over!

Fokus på ansvarlig spill

UNICEF-lotteriet har stort fokus på ansvarlig spill, og vi har fått denne nye tirsdagstrekningen vurdert for å sikre at den er sikker for våre deltagere. Til dette formålet har vi benyttet oss av Gamgard, et forskningsverktøy som evaluerer risikoen for spilleavhengighet. Vi kan med glede si at Gamgard nå, som før, vurderer lotteriet vårt som et lotteri med vært lav sjanse for spilleavhengighet. Denne vurderingen ble også sendt til Lotteri- og Stiftelsestilsynet, som sa seg enige i at vi kunne lansere en ny trekning på tirsdager.

Trygt for deltagerne

UNICEF-lotteriet vil tilby et lotteri som er trygt for våre deltagere, og vi har en rekke kriterier som vi må møte og viktige krav som må følges for å kunne beholde lotterilisensen vi har blitt tildelt. Lotteriet skal kun bety spenning og moro for våre deltagere, og aldri være en risiko.

Som en del av dette har vi en dynamisk plan for forebygging av pengespillproblemer. Når du oppretter en spillerkonto, for eksempel, er det påkrevd at du oppretter en innskudds- og spillegrense, for å hjelpe deg med å ikke delta for mer enn du har råd til. Vi har også laget en egenvurderingstest som er tilgjengelig for alle som besøker nettstedet vårt, og vi har også inkludert en mulighet for å ekskludere seg selv fra lotteriet, enten i en fast periode eller på ubestemt tid. Gjennom BankID sikrer vi også at alle våre deltagere trygt legitimeres, og at de er over 18 år.

Delta og hjelp

UNICEF-lotteriet er utviklet for å hjelpe UNICEFs arbeid for å skape en bedre verden, og det er viktig å presisere at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med dette lotteriet. Lottovate, som er UNICEFs samarbeidspartner samt lotteriets driftsselskap, tar på seg alt av direkte økonomiske utgifter og risiko. Det vil si at Lottovate dekker alt fra premieutbetalinger til markedsføringskostnader og lønning av ansatte i lotteriet.

Inntektene i lotteriet fordeles likt mellom UNICEF og Lottovate, etter premieutbetaling. Det vil si at det er Lottovates andel av inntekter i lotteriet som blir brukt på alt av direkte utgifter som lotteriet medfører, slik at UNICEF kan få tilgang til en potensielt langsiktig inntekstkilde, fri for direkte risiko eller utgifter.

Telefon midt  i uken

Om du vinner mer en 200 000 kroner på tirsdagstrekningen, vil du få en gladtelefon fra oss i UNICEF-lotteriet. Alle vinnere, uansett premiestørrelse, vil uansett få en e-post med kvittering på at de har vunnet en gevinst.

Håper du vil delta

Vi håper at både nye og tidligere deltagere i UNICEF-lotteriet benytte seg av av muligheten til å delta i den nye tirsdagstrekningen. Og vi håper du er like spent over muligheten til å vinne to millioner kroner både på tirsdager og fredager som oss! Lykke til!