Sol, sommer og UNICEF-lotteriet

Sol, sommer og UNICEF-lotteriet!

Sol, sommer og UNICEF-lotteriet!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 20.06.2018.

Når sola så vidt forsvinner på nattehimmelen før den dukker opp igjen, da vet vi at norsk sommer er her! Sol, strand, is og bading ligger på den (forhåpentligvis) nokså skyfrie horisonten, og fellesferien er ikke så altfor langt unna, heller. Livet er rett og slett et par hakk bedre enn det vanligvis er!

Vi her i UNICEF-lotteriet er like store tilhengere av den fantastiske norske sommeren som enhver innbygger i vårt langstrakte land, men dere kan være trygge på at sommeren ikke kommer til å legge en demper på lotteriet.

Trekningene kommer som vanlig til å være hver fredag klokken 19.00, med deltagelsesfrist klokken 18.30. De gode vinneroddsene forblir de samme, og toppremien er fortsatt på 2 000 000 kroner.

Vi står også klar til å hjelpe deg på e-post, telefon, og våre sosiale medier til vanlige åpningstider, om du skulle trenge noen å snakke med. Lotteriet skal med andre ord ikkje sova bort sumarnatta!

Som deltager i UNICEF-lotteriet kan man delta hvor som helst og når som helst – om det så er nedkjølt på sofaen mens fotball-VM foregår på TV, eller mens man ligger langstrakt på en sandstrand med en is i hånda. Lotteriet vårt er optimert for mobilbruk, så du kan enkelt kjøpe en rekke eller to på dataen hjemme, og sjekke om du har vunnet på mobilen ved bassengkanten.

Over sommeren kommer vi også til å fortsette å forbedre lotteriet vårt, og kommunikasjonen med våre deltagere og tilhengere. Det å abonnere på en lotterikupong har vist seg å være en hit blant mange av våre deltagere, og vi ser stadig på å legge til og forbedre funksjoner som kan gjøre lotteriet enda bedre!

I sommerukene ønsker vi også å oppdatere dere med konkrete tall og informasjon. Vi har hatt mange vinnere i UNICEF-lotteriet så langt, og vi har også sammen klart å samle inn en betraktelig sum penger til arbeidet for barn verden over! Vi gleder oss til å dele nyhetene med dere, så forhåpentligvis blir det minimalt med agurknytt fra vår side over sommeren 😉