Spesiell juletrekning — premiedryss!

Spesiell juletrekning – premiedryss

En helt spesiell juletrekning med premiedryss!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 01.12.2017.

Førjulstiden er en fin mulighet til å spre ekstra kjærlighet, omsorg og glede til deg og dine. Vi har en unik juletrekning i desember, kun for deltagere i UNICEF-lotteriet!

Delta med en rekke

Alt du må gjøre for å delta i juletrekningen er å kjøpe en rekke i UNICEF-lotteriet i perioden fra 1. til 31. desember 2017. Hver rekke du kjøper i perioden vil gi deg et lodd i juletrekningen. Jo flere rekker du kjøper, desto flere lodd i juletrekningen får du!

Reisegavekort

Hovedpremien i juletrekningen er et reisegavekort med en verdi på 10 000 kroner til bruk på www.ving.no. Det kan benyttes til en reiseopplevelse for livet: Ving er Norges største reisebyrå, og med dem kan ferien din gå til både nære eller mer eksotiske reisemål!

Tilfeldige vinnere

Utover hovedpremien vil vi også i løpet av perioden trekke opptil fire tilfeldige vinnere som får et reisegavekort med verdi på 2 000 kroner til bruk på www.ving.no! Alle vinnere vil fortløpende bli kontaktet. Hovedpremien i juletrekningen trekkes den 5. januar 2018.

Adventskonkurranse

Sist men ikke minst vil vi hver søndag i advent ha en konkurranse på vår Facebook-side! Der vil premiene være et gavekort på www.youwish.no, en nettside for opplevelser! Følg med på Facebook-siden vår for ytterligere informasjon og oppdateringer!

Premiedryss

Desember vil med andre ord være en måned fylt med premiedryss fra oss her i UNICEF-lotteriet. Vi ønsker alle våre deltagere og alle barna rundt om i verden en fin juletid. Mange av barna vil få en bedre fremtid som følge av at du deltar i UNICEF-lotteriet. Takk for at du er en del av vår visjon om en bedre fremtid for barna, og ikke glem — det viktigste er å delta.

Sponset av Lottovate

Det er også viktig å nevne at alle premiene er i sin helhet sponset av driftsselskapet bak UNICEF-lotteriet, Lottovate!

Delta i trekningen

Vilkår for deltakelse i juletrekning

Juletrekningen arrangeres av Lottovate Limited NUF (org.nr. 915 756 697), One New Change, EC4M 9AF London, England.

Hver rekke du kjøper i UNICEF-lotteriet i perioden fra og med 1. til og med 31. desember 2017 vil gi deg et lodd i juletrekningen.

Hovedpremien er et reisegavekort til en verdi av 10 000 kroner til bruk på www.ving.no, og juletrekningen av hovedpremien finner sted den 5. januar 2018.

Utover hovedpremien vil vi også i løpet av deltagelsesperioden trekke opptil fire tilfeldige vinnere som får et reisegavekort på 2 000 kroner til bruk på www.ving.no.

Vinnere må være fylt 18 år og bosatt i Norge. Premiene kan ikke overdras til andre eller byttes om til penger. Alle vinnere vil kontaktes fortløpende via e-post.

Lottovate Limited NUF er ansvarlig for trekningene. Navnet på vinnerne kan bli offentliggjort på UNICEF-lotteriets nettsider og eventuelt sosiale medier.

Det er en forutsetning for deltakelse at du samtykker til at vi behandler dine oppgitte personopplysninger til å gjennomføre konkurransen, samt til senere å kunne sende deg e-poster om UNICEF-lotteriet. Du kan til enhver tid kreve innsyn, rette og slette dine personopplysninger.

Lotteriet reguleres av norsk rett, og ved å delta vedtar du samtidig Oslo tingrett som eksklusivt verneting.
Ved spørsmål kan du kontakte vår kundeservice.