Delta, støtt og vinn med UNICEF-lotteriet

Delta. Støtt. Vinn.

Skrevet av Benedicte. Sist oppdatert 22.01.2020.

Alle kan være vinnere. Det er dette som er tanken bak UNICEF-lotteriet. Som deltager får du muligheten til å vinne store pengepremier, samtidig som deler av kupongprisen din vil gå til å bistå mottakere av UNICEFs hjelp verden rundt.

Til gode formål

UNICEF-lotteriet kombinerer tradisjonelt lotterispill med støtte til gode formål for å kunne tilby et lotteri som både føles godt og kan gjøre godt for alle involverte parter.

Ved å delta i UNICEF-lotteriet, kan du blant annet se frem til:

Muligheten til å delta.

UNICEF-lotteriet er et spennende og morsomt lotterikonsept med vinnersjanse på 1 av 5. For å delta velger du fem tall og et lykkesymbol – enkelt og greit!

Ansvarlig spill

Vi vil selvfølgelig at det skal være gøy å delta i UNICEF-lotteriet, og at deltagerne våre skal ha en god og trygg opplevelse med oss. En viktig forutsetning for at UNICEF Norge skal kunne drive med – og få inntekter fra – lotteri er at det ikke skaper spillavhengighet, og vi tar ansvarlig spill og våre deltageres sikkerhet svært alvorlig.

Muligheten til å støtte.

Målet med UNICEF-lotteriet er at det skal bli en ny og viktig inntektskilde for UNICEF, og at hver kupong du kjøper er med på å hjelpe UNICEFs arbeid.

Ikke direkte kostnader

I den sammenhengen er det viktig å merke seg at UNICEF ikke bruker innsamlede midler på lotteriet, og at de heller ikke har noen direkte kostnader med det. UNICEF har valgt Lottovate som driftselskap for dette lotteriet, og Lottovate tar på seg all finansiell risiko med lotteriet.

Muligheten til å vinne.

Deltagere i UNICEF-lotteriet får muligheten til å vinne pengepremier fra 40 kroner til opptil 2 000 000 kroner! Trekningen er hver tirsdag og fredag kl. 19.00, med frist for å delta klokken 18.30, så det er bare å kjøpe en kupong og krysse fingrene!