Spill, støtt og vinn med UNICEF-lotteriet

Spill. Støtt. Vinn.

Skrevet av Benedicte. Først publisert 16.05.2017.

Alle kan være vinnere. Det er dette som er tanken bak UNICEF-lotteriet. Som deltager får du muligheten til å vinne store pengepremier, samtidig som deler av kupongprisen din vil gå til å bistå mottakere av UNICEFs hjelp verden rundt.

UNICEF-lotteriet kombinerer tradisjonelt lotterispill med støtte til gode formål for å kunne tilby et lotteri som både føles godt og kan gjøre godt for alle involverte parter.

Ved å delta i UNICEF-lotteriet, kan du blant annet se frem til:

Muligheten til å spille.

UNICEF-lotteriet er et nytt, spennende og morsomt lotterikonsept med vinnerodds på hele 1 til 4. For å delta velger du fem tall og et lykkesymbol – enkelt og greit!

Vi vil selvfølgelig at det skal være gøy å delta i UNICEF-lotteriet, og at deltagerne våre skal ha en god og trygg opplevelse med oss. En viktig forutsetning for at UNICEF Norge skal kunne drive med – og få inntekter fra – lotteri er at det ikke skaper spillavhengighet, og vi tar ansvarlig spill og våre deltageres sikkerhet svært alvorlig.

Muligheten til å støtte.

Målet med UNICEF-lotteriet er at det skal bli en ny og viktig inntektskilde for UNICEF, og det er derfor 50 prosent av prisen du betaler for en lotterikupong, etter premieutbetaling, går til UNICEFs arbeid.

I den sammenhengen er det viktig å merke seg at UNICEF ikke bruker innsamlede midler på å drive lotteriet, og at de heller ikke har noen direkte kostnader med det. UNICEF tar derfor ingen økonomisk risiko med UNICEF-lotteriet.

Muligheten til å vinne.

Deltagere i UNICEF-lotteriet får muligheten til å vinne pengepremier på opptil 2 000 000 kr! Trekningen tar sted hver fredag kl. 19.00, så kryss fingrene!

Relevante artikler