Spill UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF!

Spill UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF

Spill UNICEF-lotteriet og støtt UNICEF!

Skrevet av Aurora. Først publisert 23.01.2018.

Har du hørt om UNICEF-lotteriet, men ikke helt lest deg opp på hvem vi er og hvorfor du burde opprette spillerkonto og delta ennå? Denne bloggposten er her for å hjelpe deg — og til å forklare litt nærmere hvem vi er!

Lansert i 2017

UNICEF-lotteriet ble offisielt lansert i november 2017, så vi er en relativt ny aktør i Norge. Vi vil derfor gjerne fortelle deg litt om hvorfor vi eksisterer og hva det er som gjør oss annerledes! For å gjøre det hele veldig enkelt har vi satt sammen en liste. Redaksjonen presenterer herved:

Spill UNICEF-lotteriet — vi forklarer hvorfor!

Punkt 1:

UNICEF-lotteriet er et heldigitalt lotteri. Det betyr at du kun kan delta i lotteriet på nettsiden vår, www.uniceflotteriet.no. Nettstedet er optimalisert for både mobil, nettbrett og datamaskin, så du kan delta hvor som helst og når som helst.

Punkt 2:

UNICEF-lotteriet er designet slik at det er gode vinnersjanser. For hver rekke du spiller har du vinnerodds på hele 1 til 4 for å vinne en premie! For full premieoversikt og vinnerodds kan du se her.

Punkt 3:

For hver eneste rekke du kjøper i UNICEF-lotteriet går 30 % av rekkeprisen til UNICEF og deres arbeid. Det betyr at du støtter en god sak samtidig som du har muligheten til å vinne opptil 2 000 000 i ukens trekning!

Punkt 4:

UNICEF-lotteriet har trekning hver uke, fredager klokken 19.00! Vi har gjort det enkelt å abonnere på favorittrekken din slik at du ikke trenger å bekymre deg for å glemme en trekning.

Punkt 5:

Som en del av rekken din i UNICEF-lotteriet velger du deg et lykkesymbol som representerer noen av de mange formålene UNICEF støtter rundt om i verden. Du kan lese mer om lykkesymbolene og deres mening her.

Punkt 6:

Sist, men ikke minst, UNICEF-lotteriet er Norges første heldigitale lotteri der inntektene går til et godt formål! Selv om du ikke skulle vinne med rekken du har spilt, har du bidratt til at UNICEF kan fortsette det viktige arbeidet sitt verden over.

Så hva venter du på? Opprett konto og spill UNICEF-lotteriet i dag!