Sykepleier fra Oslo-området vant fire millioner!

4 millioner vunnet

Sykepleier fra Oslo-området vant fire millioner!

Skrevet av Kaja. Først publisert 14.02.2019.

Første toppremievinner

UNICEF-lotteriet har i februar trukket sin aller første vinner av toppremien på to millioner kroner. Men ikke bare det, den heldige vinneren deltok nemlig med to identiske rekker, som resulterte i at UNICEF-lotteriets toppremie på to millioner ble doblet til hele fire millioner! Snakk om flaks!

En livsforandrende hendelse

Den heldige vinneren har beskrevet gevinsten som livsforandrende, og ikke minst en stor overraskelse. Kvinnen har vært en deltager i UNICEF-lotteriet i nesten et helt år allerede, og hadde abonnert på ukentlige kuponger fra UNICEF-lotteriet i flere måneder før hennes rekker ble trukket ut fredag 1. februar.

Dobbel flaks

Hun kunne prise seg lykkelig for at hun valgte å abonnere på to like rekker; det er ikke ofte man har superflaks som dette! I UNICEF-lotteriet så kan det nemlig vinnes opptil seks millioner kroner per spilleomgang, om en eller flere personer velger samme vinnerrekke den aktuelle uken. Om det er flere vinnerlodd enn tre, vel, da deles de seks millionene opp på antall vinnerrekker som deltok – så enkelt er det!

Ord fra UNICEFs generalsekretær

En annen som også er svært begeistret for toppremiegevinsten er generalsekretær i UNICEF Norge, Camilla Viken:

«Det er fantastisk at UNICEF-lotteriet har sin første store vinner! Målet med lotteriet er å skape viktige inntekter til UNICEFs arbeid for barn, og det er gøy å se at norske spillere ønsker å bidra til å hjelpe enda flere barn i verden ved å ta del i dette,» uttalte hun etter at dobbeltoppremien var et faktum.

Største toppremie i et veldedighetslotteri

Pengepremien på fire millioner kroner er den største pengepremien som noensinne har blitt utbetalt til en enkelt person av et veldedighetslotteri i Norge. Så ikke bare har UNICEF-lotteriet fått sin første toppremievinner, men Norge har også fått en splitter ny veldighetslotteri-millionær!

UNICEF har ingen utgifter med lotteriet

Det er viktig å nevne i denne sammenhengen at UNICEF ikke har noen direkte utgifter med lotteriet, selv ikke når toppremier som denne vinnes! UNICEF-lotteriet drives nemlig av driftsselskapet Lottovate, som tar seg av alle direkte utgifter med lotteriet, inkludert utbetaling av premiene. UNICEF-lotteriet ble skapt med den visjon å være en ny, innovativ og alternativ inntektskilde for UNICEF – en visjon alle i lotteriet har troen på!

Hver deltager hjelper UNICEF

Hver eneste deltager i UNICEF-lotteriet er med på å hjelpe UNICEF med å bedre livene til familier verden over, samtidig som de får muligheten til å vinne millioner av kroner som kan forandre sine egne liv. Enten du deltar en gang i blant eller er en fast støttespiller som abonnent hos oss, er en ting sikkert – du er med på å skape en bedre verden!

Hvem blir den neste vinneren?

Vi gratulerer toppremievinneren så hjertelig mye med fire millioner kroner, og takker for at hun valgte å støtte en kjempegod sak gjennom sitt valg av lotteri. Og hvem vet – kanskje er det du som er vår neste toppremievinner? Trekningen er hver fredag kl. 19.00, og du får en ny sjanse til å vinne hver eneste uke. Lykke til!