Tap og vinn med samme sinn

Tap og vinn med samme sinn

Tap og vinn med samme sinn

Skrevet av Benedicte. Først publisert 11.07.2018.

Tap og vinn med samme sinn er et norsk uttrykk vi har sansen for her i UNICEF-lotteriet. På mange måter så representerer dette ordtaket selve sjelen bak lotteriet vårt: Uansett om du vinner eller taper, så er du en vinner bare ved å delta!

Arbeid for en bedre verden

Du vet sikkert allerede at du med hvert eneste kupongkjøp støtter UNICEFs arbeid for en bedre verden. Du vinner med andre ord både god samvittighet, og innpass i en gruppe mennesker som tenker litt ekstra på andre gjennom handlingene de gjør.

Litt ekstra ut av opplevelsen

Selvfølgelig lokker tanken på å vinne 2 000 000 kroner, eller en av de andre premiene som er tilgjengelige her i UNICEF-lotteriet, men vi er jo ikke som alle andre lotterier – og du er ikke som alle andre lotterideltagere. Vi ønsker å få litt ekstra ut av lotteriopplevelsen.

Drømmer i oppfyllelse

Et par millioner på konti kan gjøre drømmene dine og drømmene til de du er glad i til en virkelighet; alt fra boligkjøp, drømmeferien og det mest fantastiske friåret du kan tenke deg kan bli en realitet. Men som deltager vet du også at med hver eneste rekke kjøpt så er det flere enn deg og dine som vinner; ved å delta kan du gi trengende rundt omkring i verden mulighet til skolegang, tilgang til vaksiner, trygghet, mat og vann på bordet, samt mye, mye mer.

Hverdagshelter

Vi liker å tenke på deltagere i UNICEF-lotteriet som hverdagshelter. De som i sitt stille sinn tenker at de vil gjøre litt ekstra enn det som er forventet av dem. De som ønsker å realisere lotteridrømmen, men som også ser at det finnes mange der ute som trenger vår hjelp.

Sponses av Lottovate

Som deltager og hverdagshelt kan du være trygg på at UNICEF ikke har noen direkte utgifter eller finansiell risiko med UNICEF-lotteriet. Lottovate, en erfaren, nettbasert lotteritjenesteleverandør og UNICEF Norges samarbeidspartner i UNICEF-lotteriet, tar seg av alt av kostnader med lotteriet – fra premieutbetaling til daglig drift og reklamekampanjer. Det vil si at UNICEF aldri vil bruke midler som kommer inn fra andre innsamlingsmetoder på lotteriet, og at du kan være trygg på at dette lotteriet kun vil være en inntekt for UNICEF, og aldri en utgift.

Stolte av

Vi har ganske så gode vinnerodds i UNICEF-lotteriet, og det er vi stolte av. Totalt sett så kan vi si at en av fem rekker vinner en av premiene vi har på lager – ikke verst, spør du oss. Men, som i alle lotterier garanterer ikke deltagelse en pengepremie …

Alle er vinnere

Det vi kan love deg, du som lever etter dette uttrykket vi liker så godt, er at noen kommer til å vinne takket være din deltagelse: Enter du hjelper med å finansiere skolegangen til noen som trenger det, eller om du blir 2 000 000 kroner rikere, vil vi takke deg for at du tenker som oss: tap og vinn med samme sinn; verden blir enda litt bedre om vi alle er vinnere.