Testrunden så langt

Testrunden så langt

Testrunden så langt

Skrevet av Benedicte. Først publisert 11.10.2017.

En ting er sikkert – tiden flyr når man har det gøy! Testrunden i UNICEF-lotteriet startet i begynnelsen av juni 2017, og siden da har vi gjennomført over 15 suksessfulle trekninger. Ikke verst for Norges første nettbaserte veldedighetslotteri. Det er ikke bare-bare å utvikle et lotterikonsept som kan kombineres med veldedighet, men takket være tilbakemelding fra våre deltagere er vi nå godt i gang.

Takk til de i testrunden

Så langt har vi hatt over 450 deltagere i testrunden av UNICEF-lotteriet – og DET er helt fantastisk i seg selv. Takket være disse deltagerne har vi ikke bare kunnet forbedre produktet vårt, men vi er også godt i gang med å hjelpe UNICEF å skape en bedre verden, da 50 prosent av kupongprisen etter premieutbetaling går uavkortet til UNICEF.

Lykkelige

Vi har hatt mange lykkelige deltagere, også – så langt har over 180 personer vunnet i UNICEF-lotteriet! Det viser at våre vinnerodds på 1 til 4 har gjort at mange av våre deltagere har vunnet så langt, og vi håper at disse pengene kommer godt med for alle våre heldige vinnere.

Forbedres daglig

UNICEF-lotteriet forbedres daglig. Som sagt er det takket være deltagere i testrunden at vi får tilbakemeldinger og statistikker som kan gjøre lotteriet vårt bedre. På grunn av tilbakemelding fra deltakerne har vi blant annet begynt å sende ut trekningsresultater til alle som deltok i lotteriet den gjeldende uken, vi har innført forklarende tekster der vi ble fortalt at det var nødvendig, og satt i gang prosessen med å innføre en rekke nye funksjoner. Disse nye funksjonene vil bli kunngjort ganske snart, så følg med videre.

Noen uker til

For å forsikre oss om at lotteriet blir så bra som mulig fortsetter vi testrunden noen uker til, og satser på en stor lansering over hele landet i løpet av senhøsten!

Oppdatere dere

Vi vil fortsette å oppdatere dere med våre planer fremover i tiden som kommer. Takk til alle dere som besøker og ikke minst har besøkt siden vår, og en ekstra stor takk til alle som har deltatt i lotteriet så langt! Vi håper dere vil følge oss videre på veien, og bidra til at UNICEF kan hjelpe enda flere barn!