Tusen takk for en suveren lanseringsuke

Tusen takk for en suveren lanseringsuke!

Skrevet av Benedicte. Først publisert 23.11.2017.

Nå som støvet har lagt seg etter en heidundrende lanseringsuke er det på tide med litt refleksjon og ettertanke. Forrige uke fikk vi til veldig mye på veldig kort tid, og takket være alle som deltok i lanseringen  på en eller annen måte ble uka en stor suksess!

Oppmerksomhet i media

UNICEF-lotteriet fikk i forbindelse med lanseringen oppmerksomhet i media, og generalsekretær Camilla Viken var blant annet i studio på TV2 Nyhetskanalen der hun fortalte om lotteriet og hva inntektene skal gå til. Utover det ble det sendt ut en pressemelding som et vitnesbyrd på at lotteriet nå offisielt er lansert, og at både UNICEF og Lottovate – driftsselskapet bak UNICEF-lotteriet – gleder oss til alle mulighetene fremtiden kommer til å bringe!

Lanseringskonkurranse

Vi gjennomførte også en storslagen lanseringskonkurranse, der deltagere ble bedt om å komme med sine egne og nyskapende ideer til hvordan UNICEF kan samle inn penger på. Premien var en reise til Andalucia i Spania for to personer, med mye morsomt inkludert. Over 350 personer deltok i konkurransen, og du kan tro vi fikk inn mange spennende og kreative svar – tusen, tusen takk for det! Kreative sjeler Norge rundt foreslo alt fra vaffelsalg og strikkekurs, til komikerkvelder og innsamling av flaskepant. De neste ukene vil vi dele noen av de spennende forslagene vi har fått inn på Facebook-siden vår, så følg med!

Direktesendt trekning

Toppen av kransekaka var jo selvfølgelig vår direktesendte trekning av UNICEF-lotteriet på Facebook-sidene til lotteriet og UNICEF Norge forrige fredag. Sendingen nådde totalt nesten 8000 mennesker, og ble sett på av nesten 3000 mennesker! Absolutt ikke verst for vår første direktesendte trekning, men med den kjente norske bloggeren Kristin Gjelsvik og generalsekretæren i UNICEF Norge, Camilla Viken, foran kamera er det kanskje ikke så rart at det gikk så bra?

Advent og spesiell juletrekning

Vi har mange planer for tiden fremover, og vi gleder oss til å gjennomføre dem – spesielt nå etter en flott lanseringsuke.  Det nærmer seg advent og jul, og hver søndag i advent har vi ekstra adventskonkurranser der du kan vinne spennende premier på Facebook-siden vår. Nærmere jul blir det også en helt spesiell juletrekning i UNICEF-lotteriet. Følg med for flere spennende oppdateringer, og delta i ukens trekning for litt ekstra spenning i hverdagen. Husk at du samtidig er med på å hjelpe barn som trenger det!

Delta i ukens lotteritrekning