Viktigheten med ansvarlig spill

Viktigheten med ansvarlig spill

Skrevet av Benedicte. Først publisert 01.06.2017.

UNICEF-lotteriet er et lotteriprodukt
skapt med den hensikt å bringe glede og forventning for alle involverte parter. På grunn av dette tar vi mange forholdsregler for at det å spille ikke skal få noen negative konsekvenser for våre deltagere.

UNICEF-lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet – noe som blant annet betyr at produktet innebærer svært lav risiko for spilleavhengighet. Vi ønsker å tilby den spenningen som kommer med å delta i et tradisjonelt lotteri, samtidig som at deltagerne våre føler seg trygge og ivaretatt.

Vi følger derfor regler og normer når det kommer til å motvirke spilleavhengighet. Når du registrerer deg som deltager må du blant annet opprette en innskudds- og spillegrense, som dikterer hvor mye du kan sette inn på spillerkontoen din og spille for i løpet av valgt tidsrom. Utover dette vil trekningen kun ta sted en gang i uken, og spillere har ingen mulighet til å påvirke trekningsresultatene. Vi har heller ikke benyttet oss av overdrevne funksjoner som kan øke spillelyst, som blinkende lys og farger eller lyd.

Vi vil også gi alle våre spillere muligheten til å stenge seg selv ute fra lotteriet, slik at man kan unngå å bli fristet til å spille.

For å delta i UNICEF-lotteriet må du være minst 18 år gammel og bosatt i Norge, og du må identifisere deg og bekrefte alderen din med BankID. Vi ønsker at din spilleopplevelse hos oss skal være givende, morsom og bekymringsfri, og vi vil gjøre vårt beste for at det skal skje.

Vi håper at lotteriet kommer til å appellere til norske spillere som liker spenningen med lotteri, og at vi sammen kan bidra til å hjelpe enda flere barn over hele verden.

Relevante artikler