Om lotteriet

Om lotteriet

Introduksjon

UNICEF-lotteriet er et lotterispill med trekning hver tirsdag og fredag klokken 19.00.

For å delta i lotteriet lager og kjøper du minst én rekke bestående av fem tall og et lykkesymbol. For å se resultatene kan du enten sjekke e-postinnboksen din eller resultatsiden etter trekningen har funnet sted.

Hvordan spiller jeg?

  • Velg fem tall mellom en–ni og ett lykkesymbol
  • Alternativt kan du trykke på Tilfeldig rekke-knappen
  • Velg hvor mange rekker du vil spille. En enkelt rekke koster 40 kr.
  • Betal for dine valgte rekker
  • Du er nå med i lotteriet, og du vil motta en e-postbekreftelse for kjøpet ditt

Hva er et lykkesymbol?

Hvert av de ni lykkesymbolene representerer et av mange gode formål som UNICEF støtter rundt om i verden, og valg av symbol er en del av lotterikombinasjonen din. For å lese mer om prosjekter relatert til hvert symbol, kan du gå til siden for UNICEF-prosjekter.

Ettersom UNICEF er nødt til å rette sine midler mot de barna som trenger det mest, kan vi ikke alltid garantere at det formålet du brenner mest for vil støttes først, men du kan være sikker på at pengene vil bli brukt til å skape en bedre verden for alle de barna UNICEF arbeider for.

Når er trekningen?

Trekningen finner sted hver tirsdag og fredag klokken 19.00.

Den siste muligheten til å kjøpe en kupong for den gjeldende trekningen er tirsdag eller fredag kl. 18.30; 30 minutter før trekningen.

Hva kan jeg vinne?

Hvis alle fem tall og lykkesymbol i en av dine rekker matcher tallene og symbolet som ble trukket har du vunnet 2 000 000 kr! Men det finnes også mindre premier. Premiefordelingen er som følger:

Antall rette Premie
5 tall + lykkesymbol 2 000 000 kr*
5 tall 200 000 kr
4 tall 1000 kr
3 tall 100 kr
2 tall 40 kr
1 tall + 1 lykkesymbol ELLER 1 lykkesymbol 40 kr

*Dog utbetales totalt maks 6 000 000 kr per trekning fordelt på vinnerne i kategori 1 dersom det skulle være mer enn tre vinnere. Se spilleregler for mer informasjon.

Statistisk sett vil en av fem rekker kjøpt i UNICEF-lotteriet vinne en av de overnevnte premiene. Oddsfordelingen i UNICEF-lotteriet er som følger:

Antall rette Odds
5 tall + lykkesymbol 1 / 531 440
5 tall 1 / 66 429
4 tall 1 / 1 475
3 tall 1 / 91
2 tall 1 / 11
1 tall + 1 lykkesymbol ELLER 1 lykkesymbol 1 / 9

Hva skjer om jeg vinner en premie?

Har du mottatt en e-postmelding med beskjed om at du har vunnet? Gratulerer! Hvis du har vunnet mindre enn 20 000 kr så vil premien automatisk settes inn på din spillerkonto. Du kan når som helst ta ut penger fra din spillerkonto. Hvis du er usikker på hvordan du tar ut penger, kan du ta en titt på instruksjonene som finnes i vårt Hjelpesenter.

Hvis du er den heldige vinneren av toppremien på 2 000 000 kr, eller om du har vunnet 200 000 kr, trenger vi at du kontakter vårt kundestøtteteam for å hevde premien. Vi vil hjelpe deg med å bekrefte og overføre din gevinst.

Teknisk informasjon om lotteriet

Som en del av lotterilisensen utstedt av Lotteritilsynet har UNICEF-lotteriet en omsetningsgrense på 300 millioner kroner per år. Dette innebærer at vi ikke kan selge mer enn 7,5 millioner rekker per år.