Om oss

Om oss

Her på UNICEF-lotteriet tror vi på alles drømmer, og at vi sammen kan skape en bedre verden. Det er derfor vi har kombinert et morsomt og enkelt lotterispill med veldedighet, slik at du kan få muligheten til å vinne penger samtidig som du støtter det gode arbeidet UNICEF gjør rundt om i verden.

Hver tirsdag og fredag får deltagere i UNICEF-lotteriet muligheten til å vinne pengepremier på opptil 2 000 000 kr, mens 50 % av kjøpsprisen for kupongene etter premieutbetaling går uavkortet til UNICEF!

UNICEF er en forkortelse for The United Nations Children’s Fund, og er den største hjelpeorganisasjonen for barn på verdensbasis. Siden opprettelsen i 1946 har UNICEF aktivt arbeidet for barns rettigheter, overlevelse, utvikling og beskyttelse gjennom prosjekter i 190 land.

Ingen av disse prosjektene ville vært gjennomførbare hvis det ikke var for bidrag fra regjeringer, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Det er i dag mer og mer vanlig for veldedige organisasjoner å benytte seg av lotterispill som inntektskilde, og vi håper og tror derfor at UNICEF-lotteriet vil hjelpe oss utrette mye godt og realisere mange drømmer i årene som kommer.

Spill UNICEF-lotteriet i dag, og bidra med å gjøre verden et bedre sted for alle!

©2017–2020 UNICEF-lotteriet. UNICEF-lotteriet eies av UNICEF Norge og innehar lisens utstedt av Lotteritilsynet. UNICEF Norge har valgt Lottovate Limited, en nettbasert lotteritjenesteleverandør basert i Storbritannia, til å drifte UNICEF-lotteriet.